Nyhet for deg som sliter med IBS

Nå kan du få hjelp mot diaré, magesmerter, forstoppelse og luft i magen

Dersom du har noen av de nevnte plagene, er det mulig at du har irritabel tarmsyndrom (IBS),  en funksjonell forstyrrelse i fordøyelseskanalen, som forårsaker mage- og tarmplager.

Plagene kan variere fra person til person, men vanlige symptomer inkluderer magesmerter, forstoppelse, diaré, oppblåsthet og ubehag i magen.

IBS er en vanlig tilstand, som rammer omtrent 10-15% av befolkningen. Per dags dato finnes det ingen kur for IBS. Det beste man kan håpe på er lindring av symptomene.

Denne NYHETEN kan lindre symptomene som forårsakes av IBS.

Nå lanserer vi nupure nucolsan – et sertifisert medisinsk utstyr – for lindring av IBS-symptomer som:

  • Magesmerter
  • Oppblåst mage
  • Diaré
  • Forstoppelse

Sertifisert medisinsk utstyr for irritabel tarm-syndrom (IBS)

Medisinsk utstyr omfatter utstyr og produkter som er beregnet brukt på mennesker for å diagnostisere, forebygge, overvåke, behandle eller lindre sykdom, skade eller handikapI EU må de gjennomgå en samsvarsvurdering for å demonstrere at de er trygge og fungerer som tiltenkt. Dette er regulert på EU-medlemsstatsnivå, men Det europeiske legemiddelkontoret (EMA) er involvert i reguleringsprosessen.

Produsenter kan sette et CE-merke (Conformité Européenne) på et medisinsk utstyr når det har bestått en samsvarsvurdering. En slik vurdering innebærer vanligvis en revisjon av produsentens kvalitetssystem og en gjennomgang av teknisk dokumentasjon fra produsenten om enhetens sikkerhet og ytelse. Deretter kan det medisinske utstyret selges i EU/EØS-området.

IBS er en vanlig funksjonell gastrointestinal sykdom preget av urolig mage med tilbakevendende symptomer som smerte, oppblåsthet og endret avføringsmønster (diaré og /eller forstoppelse). Per dags dato finnes det ingen kur for IBS. Det beste man kan håpe på er lindring av symptomene.

Godkjent, naturlig og velsmakende

Nupure nucolsan er et sertifisert medisinsk utstyr spesielt utviklet for å lindre symptomene på irritabel tarmsyndrom (IBS).

Hovedingrediensen i nupure nucolsan er et ekstrakt fra planten Aloe Barbadensis Mill, en plante som finnes i subtropiske klima. De ulike delene av planten inneholder en kompleks sammensetning av blant annet ulike polysakkarider, glykoproteiner og plantesteroler.

Nupure nucolsan inneholder AVH200® fra Aloe Barbadensis Mill.

AVH200 © har to virkningsområder:

  • Den forbedrer slimhinnen i tarmen, og bidrar til en velfungerende tarmvegg. Dette forhindrer en overdreven immunrespons.
  • I tillegg fremmer det veksten av gunstige bakterier i tarmen

I tillegg til AVH200 inneholder nupure nucolsan: Fruktose, inulin, sitronsyre, natriumbikarbonat, askorbinsyre, silisiumdioksid, tricalciumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer, sitronaroma, vitamin B2-5 fosfat.

Du kan få lindring av IBS-plager med nyheten nupure nucolsan

✔️ Kan lindre smertefulle symptomer på irritabel tarm

✔️ Kan lindre magesmerter ved gassansamlinger, diaré og forstoppelse

✔️ Kan normalisere avføring og forhindre forstoppelse

✔️ Enkel å bruke – blandes med et glass kaldt vann

✔️ Frisk sitrussmak og naturlige virkestoffer

✔️ Inneholder ingen kunstige søtningsmidler

✔️ 9 av 10 anbefaler nupure nucolsan 1)

✔️ Én pakke tilsvarer 30 dagers forbruk

1) nupure nucolsan er et nytt produkt i Norge. I en undersøkelse fra et sammenlignbart europeisk land, sier 9 av 10 brukere at de vil anbefale samme formulering.

Effekten av nucolsan kan merkes etter bare noen få dager for noen, og etter noen uker for andre.

Nupure nucolsan inneholder ikke gluten, laktose, egg, nøtter eller soya.

Viktig: Produktet anbefales til bruk hos personer fra 13 år og oppover. Bruk ikke nupure nucolsan hvis du er allergisk mot noen av innholdsstoffene. Hvis du er diabetiker, gravid, ammende eller hvis du bruker medisiner, bør du konsultere lege før du bruker produktet.

Hva inneholder pakken?

Hver eske har 30 porsjonsposer på 3 g. Hver pose inneholder 250 mg planteekstrakt AVH200® fra Aloe barbadensis Mill som en aktiv ingrediens.

Hvordan bruker jeg det?

Hell innholdet i en pose i et glass, fyll deretter med vann. Bruk nupure nucolsan 1-2 ganger om dagen. Velsmakende drink med sitrussmak. Ta første porsjonsposen før frokost

IBS (irritabel tarmsyndrom) er en vanlig funksjonell mage-tarm sykdom som rammer rundt 15 % av Norges befolkning. Nå kan det være din tur å få lindring av plagene.

INVITASJON

Kjøp 1 boks – få 1 GRATIS!

Ja takk! Jeg vil prøve nupure nucolsan! Fri frakt!

Du kan også kjøpe nupure nucolsan på disse nettsidene