ANNONSE

Nupure nucolsan – et nytt medisinsk utstyr [1] som kan lindre symptomer som diaré, forstoppelse, magesmerte eller luft i magen.

Nupure nucolsan får du også i nettbutikkene til:

✔️ Kan lindre smertefulle symptomer på irritabel tarm

✔️ Kan lindre magesmerter ved gassansamlinger, diaré og forstoppelse

✔️ Kan normalisere avføring og forhindre forstoppelse

✔️ Enkel å bruke – pulveret blandes i et glass kaldt vann

✔️ Frisk sitrussmak og naturlige virkestoffer

✔️ Inneholder ingen kunstige søtningsmidler

✔️ 9 av 10 anbefaler nupure nucolsan 1)

✔️ Anbefalt bruk: 1-2 poser daglig. Ta gjerne 2 poser daglig den første måneden og ellers når du ønsker å intensivere effekten

1) nupure nucolsan er et nytt produkt i Norge. I en undersøkelse fra et sammenlignbart europeisk land, sier 9 av 10 brukere at de vil anbefale samme formulering.

INVITASJON

Kjøp 1 boks – få 1 GRATIS!

Ja takk! Jeg vil prøve nupure nucolsan! Fri frakt!

Du kan også kjøpe nupure nucolsan på disse nettsidene

Disclaimer: Personene som er nevnt på denne siden er ekte kunder som selv bruker produktene og uttrykker sin egen mening om deres effekt i anmeldelsene. Resultatene kan variere fra person til person. Dette nettstedet er kun til informasjonsformål og erstatter på ingen måte en personlig konsultasjon, undersøkelse eller diagnose av en lisensiert lege. Innholdet på dette nettstedet er ikke for selvdiagnose. Produktet nupure nucolsan er et sertifisert medisinsk utstyr for behandling av symptomer på irritabel tarmsyndrom (IBS).

[1] Medisinsk utstyr: Nupure nucolsan er godkjent medisinsk utstyr i klasse IIb i henhold til EU-direktiv 93/42/EØF om medisinsk utstyr.