En million nordmenn sliter med mageplager

Dette kan lindre symptomer på IBS

En av de vanligste lidelsene nordmenn sliter med, er mageplager. Det vil si magesmerter, luft i magen, diaré og forstoppelse. For hele 20% av nordmenn vil mageplagene være så ille at de oppsøker lege for det. Det vil si at over en million nordmenn har mageplager nesten daglig, og enda flere enn det plages ukentlig.

Når alvorlige tilstander er utelukket, havner mange av de som lider av mageplager med samlebetegnelsen irritabel tarm-syndrom – eller IBS. Selv om det er ikke farlig å ha IBS, opplever mange det som begrensende for livet i veldig stor grad.

Hva kan lindre symptomene?

Per dags dato finnes det ingen kur for IBS. Det beste man kan håpe på er lindring av symptomene.

1. Stressreduksjon

Hjernen og tarmen henger sammen, og økt stress kan dermed føre til økte mageplager. Forsøk å redusere stress gjennom mindfulness, meditasjon eller kognitiv terapi.

2. FODMAP

Bakteriene i tarmen lever av å bryte ned ulike matvarer. Derfor kan du forsøke å «sulte ut» de bakteriene som skaper mageproblemer ved å unngå tungt fordøyelige karbohydrater og kunstige søtstoffer, en såkalt lav FODMAP-diett.

3. Fermentert mat

Fermentert mat er lettere for magen å fordøye uten å skape plager. Så bytt for eksempel til surdeigsbrød, drikk kombutcha og spis fermenterte grønnsaker.

4. Medisinsk utstyr for behandling av symptomer på IBS

Nupure nucolsan er et sertifisert medisinsk utstyr spesielt utviklet for å lindre symptomene på irritabel tarmsyndrom (IBS). Hovedingrediensen i nupure nucolsan er et ekstrakt fra planten Aloe Barbadensis Mill, en plante som finnes i subtropiske klima. De ulike delene av planten inneholder en kompleks sammensetning av blant annet ulike polysakkarider, glykoproteiner og plantesteroler.

Nupure nucolsan inneholder AVH200® fra Aloe Barbadensis Mill. AVH200 © har to virkningsområder:

  • Den forbedrer slimhinnen i tarmen, og bidrar til en velfungerende tarmvegg. Dette forhindrer en overdreven immunrespons.
  • I tillegg fremmer det veksten av gunstige bakterier i tarmen.

I tillegg til AVH200 inneholder nupure nucolsan: Fruktose, inulin, sitronsyre, natriumbikarbonat, askorbinsyre, silisiumdioksid, tricalciumfosfat, magnesiumsalter av fettsyrer, sitronaroma, vitamin B2-5 fosfat.

Sertifisert medisinsk utstyr for irritabel tarm-syndrom (IBS)

Medisinsk utstyr omfatter utstyr og produkter som er beregnet brukt på mennesker for å diagnostisere, forebygge, overvåke, behandle eller lindre sykdom, skade eller handikapI EU må de gjennomgå en samsvarsvurdering for å demonstrere at de er trygge og fungerer som tiltenkt. Dette er regulert på EU-medlemsstatsnivå, men Det europeiske legemiddelkontoret (EMA) er involvert i reguleringsprosessen.

Produsenter kan sette et CE-merke (Conformité Européenne) på et medisinsk utstyr når det har bestått en samsvarsvurdering. En slik vurdering innebærer vanligvis en revisjon av produsentens kvalitetssystem og en gjennomgang av teknisk dokumentasjon fra produsenten om enhetens sikkerhet og ytelse. Deretter kan det medisinske utstyret selges i EU/EØS-området.

IBS er en vanlig funksjonell gastrointestinal sykdom preget av urolig mage med tilbakevendende symptomer som smerte, oppblåsthet og endret avføringsmønster (diaré og /eller forstoppelse). Per dags dato finnes det ingen kur for IBS. Det beste man kan håpe på er lindring av symptomene.

Du kan få lindring av IBS-plager med nyheten nupure nucolsan

✔️ Kan lindre smertefulle symptomer på irritabel tarm

✔️ Kan lindre magesmerter ved gassansamlinger, diaré og forstoppelse

✔️ Kan normalisere avføring og forhindre forstoppelse

✔️ Enkel å bruke – blandes med et glass kaldt vann

✔️ Frisk sitrussmak og naturlige virkestoffer

✔️ Inneholder ingen kunstige søtningsmidler

✔️ 9 av 10 anbefaler nupure nucolsan 1)

✔️ Én pakke tilsvarer 30 dagers forbruk

1) nupure nucolsan er et nytt produkt i Norge. I en undersøkelse fra et sammenlignbart europeisk land, sier 9 av 10 brukere at de vil anbefale samme formulering.

Effekten av nucolsan kan merkes etter bare noen få dager for noen, og etter noen uker for andre.

Nupure nucolsan inneholder ikke gluten, laktose, egg, nøtter eller soya.

Viktig: Produktet anbefales til bruk hos personer fra 13 år og oppover. Bruk ikke nupure nucolsan hvis du er allergisk mot noen av innholdsstoffene. Hvis du er diabetiker, gravid, ammende eller hvis du bruker medisiner, bør du konsultere lege før du bruker produktet.

Hva inneholder pakken?

Hver eske har 30 porsjonsposer på 3 g. Hver pose inneholder 250 mg planteekstrakt AVH200® fra Aloe barbadensis Mill som en aktiv ingrediens.

Hvordan bruker jeg det?

Hell innholdet i en pose i et glass, fyll deretter med vann. Bruk nupure nucolsan 1-2 ganger om dagen. Velsmakende drink med sitrussmak. Ta første porsjonsposen før frokost

IBS (irritabel tarmsyndrom) er en vanlig funksjonell mage-tarm sykdom som rammer rundt 15 % av Norges befolkning. Nå kan det være din tur å få lindring av plagene.

INVITASJON

Kjøp 1 boks – få 1 GRATIS!

Ja takk! Jeg vil prøve nupure nucolsan! Fri frakt!

Du kan også kjøpe nupure nucolsan på disse nettsidene